Edukativni centar EDUKO Zenica Vam predstavljaja programe za učenje stranog jezika koji su zasnovani na zajedničkim evropskim referentnim okvirima učenje stranog jezika(ZEROJ), kao i usvajanje bilo kojeg novog znanja ili vještine te ne poznaje ograničenja dobnim granicama.

Upravo zbog toga, naši su nastavni planovi i program prilagođeni svim uzrastima polaznika i utemeljeni su na najsavremenijim svjetskim metodama, koje osim usvajanja jezika, uključuju i približavanje kulture naroda čiji se jezik uči.

Ovi programi Vas brzo pripremaju za polaganje testova za Goethe ili ÖSD certifikate (testovi se polažu zasebno). Naši polaznici imaju daleko najbolju prolaznost na testovima. Nemojte rizikovati, sa nama ste sigurni da ćete položiti ÖSD ili Goethe test.
Standardni kurs obuhvata jedan nivo jedne cijele razine!
(A1.1 ili A1.2)
(A2.1 ili A2.2)
(B1.1 ili B1.2)
(B2.1 ili B2.2)
(C1.1 ili C1.2)

Nastava se odvija dva puta sedmično i to ponedjeljkom i srijedom ili utorkom i četvrtkom od 18:00h do 20:30h. Mogućnost plaćanja na dvije rate!

Dodatni popust ostvarujuNEZAPOSLENI (15,00KM) uz potvrdu sa biroa, STUDENTI (15,00KM) uz potvrdu sa fakulteta, SREDNJOŠKOLCI (20,00KM) uz potvrdu iz škole i SUPRUŽNICI ILI BRAĆA I SESTRE 10% po osobi

Nakon odslušanog nivoa se radi simulacija ispita, koja je uračunata u cijenu i nakon koje dobijate evaluaciju Vašeg znanja i potvrdu za odslušan kurs.