Uprava
Uprava
Kursevi
+387 62 219 880 Pon- Pet 08:00 - 16:30 Londža do broja 79, 72000 Zenica
+387 65 157 790 Pon- Pet 09:00 - 17:00 OŠ „Vladimir Nazor“, Sarajevska 20, 72000 Zenica
Licencirani
ECL ISPITI
Kursevi
#Njemački jezik
Broj #1
U Bosni i Hercegovini
Imate pitanje?

Njemački jezik – Nivo C1 Intezivni

[cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Uz intenzivni kurs njemačkog jezika u samo 12 sedmica završit ćete C1 cijelu razinu!

Brzi kurs njemačkog jezika idealan je za sve koji u kraćem roku žele naučiti više. Na ovom ćete se kursu susresti s istim jezičnim sadržajima kao i na standardnom kursu njemačkog jezika, smo što njegov jači tempo učenja donosi brže rezultate.

Intenzivni kurs njemačkog najbolji je izbor za sve koji žele brzo učiti i u 12 sedmica završiti čak dva nivoa jezika, gdje Vas očekuje 132 časa nastave i 12 dodatnih časova pripreme za ispit neovisno o tome jeste li potpuni početnici ili imate nekog predznanja.
U 11 sedmica završavate dva nivoa njemačkog jezika (C1.1 i C1.2), odnosno jednu jezičnu razinu C1.

Nastava se odvija brzom dinamikom 4 x sedmično po tri školska časa (45min) od ponedjeljka do četvrtka od 18:00h do 20:30h.
Nastava je razvijena sukaldno smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ)
U cijenu intenzivnog kursa su uključena dva nivoa (C1.1 + C1.2).
U cijenu kursa nije uračunata cijena udžbenika!

Kurs na C1 razini od samostalnog će Vas pretvoriti u iskusnog korisnika jezika. Tečno i spontano ćete se izražavati bez potrebe za traženjem odgovarajućih riječi. Fleksibilno i učinkovito ćete koristiti jezik u društvenim i poslovnim situacijama i precizno izražavati svoje ideje i mišljenja. Moći ćete pisati o složenim temama, naglašavajući ono što smatrate važnim i koristeći stil koji odgovara čitatelju kojemu je to namijenjeno.
Razumjet ćete dugačke i kompleksne činjenične i književne tekstove te specijalizirane članke i duže tehničke upute, čak i kad se ne odnose na Vaše područje.
Kurs C1 nivoa je prvi nivo prije najvišeg nivoa znanja koji mogu da steknu osobe koje nisu izvorni govornici njemačkog jezika. 

Zašto njemački C1?
-da se pripremite za studij u Njemačkoj ili Austriji
-da za posao dokažete izrazito napredno poznavanje njemačkog jezika
-da se pripremiti za rad u oblasti zdravstva

Dodatni popust ostvaruju: NEZAPOSLENI (10,00) uz potvrdu sa biroa, STUDENTI (10,00KM) uz potvrdu sa fakulteta, SREDNJOŠKOLCI (15,00KM) uz potvrdu iz škole i SUPRUŽNICI ILI BRAĆA I SESTRE 5% po osobi.
Popust se odnosi na cijenu jednog od podnivoa; C1.1 ili C1.2!

Nakon odslušanog nivoa se radi simulacija ispita, koja je uračunata u cijenu i nakon koje dobijate evaluaciju Vašeg znanja i potvrdu za odslušan kurs.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_button button_link=”https://eduko-zenica.com/prijava-na-kurs/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Prijavi se[/cmsmasters_button][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]