Uprava
Uprava
Kursevi
+387 62 219 880 Pon- Pet 08:00 - 16:30 Londža do broja 79, 72000 Zenica
+387 65 157 790 Pon- Pet 09:00 - 17:00 OŠ „Vladimir Nazor“, Sarajevska 20, 72000 Zenica
Licencirani
ECL ISPITI
Kursevi
#Njemački jezik
Broj #1
U Bosni i Hercegovini
Imate pitanje?

Njemački jezik – Nivo A1 Intezivni

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Uz intenzivni kurs njemačkog jezika u samo 10 sedmica završite jednu cijelu razinu!

Brzi kurs njemačkog jezika idealan je za sve koji u kraćem roku žele naučiti više. Na ovom ćete se kursu susresti s istim jezičnim sadržajima kao i na standardnom kursu njemačkog jezika, smo što njegov jači tempo učenja donosi brže rezultate.

Intenzivni kurs njemačkog najbolji je izbor za sve koji žele brzo učiti i u 10 sedmica završiti čak dva nivoa jezika, gdje Vas očekuje 120 časova nastave i 3 dodatna časa pripreme za ispit, neovisno o tome jeste li potpuni početnici ili imate nekog predznanja.
U 10 sedmica završavate dva nivoa njemačkog jezika (A1.1 i A1.2) odnosno jednu jezičnu razinu A1.

Nastava se odvija brzom dinamikom 4 x sedmično po tri školska časa (45min) od ponedjeljka do četvrtka od 18:00h do 20:30h
Nastava je razvijena sukaldno smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ)

Nakon završenog kursa razumjet ćetei i koristiti jednostavan vokabular koji se odnosi na tvoju neposrednu okolinu.
U cijenu intenzivnog kursa spadaju dva podnivoa, a to se odnosi na A1.1 i A1.2.
U cijenu kursa nije uračunata cijena udžbenika.

Moći ćete opisati gdje živite i osobe koje poznajete koristeći jednostavne jezične strukture te čitati vrlo jednostavne tekstove, primjerice, kratke članke, vremensku prognozu, oglase, plakate, kataloge i slično. Neće Vam biti problem naručiti jelo u restoranu, tražiti i dati informaciju o dolasku na neku lokaciju, naručiti se za pregled kod doktora i slično. Bit će Vam lako ispuniti obrazac svojim ličnim podacima ili napisati razglednicu.

Zašto njemački A1?
– spajanje obitelji
– reguliranje boravišne dozvole za člana porodice ili supružnika

Nakon odslušanog nivoa se radi simulacija ispita, koja je uračunata u cijenu i nakon koje dobijate evaluaciju Vašeg znanja i potvrdu za odslušan kurs.

 

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_button button_link=”https://eduko-zenica.com/prijava-na-kurs/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_icon=”cmsmasters-icon-mail-alt” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Prijavi se[/cmsmasters_button][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]