Uz intenzivni kurs njemačkog jezika u samo 10 sedmica završite jednu cijelu razinu!

Brzi kurs njemačkog jezika idealan je za sve koji u kraćem roku žele naučiti više. Na ovom ćete se kursu susresti s istim jezičnim sadržajima kao i na standardnom kursu njemačkog jezika, smo što njegov jači tempo učenja donosi brže rezultate.

Intenzivni kurs njemačkog najbolji je izbor za sve koji žele brzo učiti i u 10 sedmica završiti čak dva nivoa jezika, gdje Vas očekuje 120 časova nastave i 3 dodatna časa pripreme za ispit, neovisno o tome jeste li potpuni početnici ili imate nekog predznanja.
U 10 sedmica završavate dva nivoa njemačkog jezika (A1.1 i A1.2) odnosno jednu jezičnu razinu A1.

Nastava se odvija brzom dinamikom 4 x sedmično po tri školska časa (45min) od ponedjeljka do četvrtka od 18:00h do 20:30h
Nastava je razvijena sukaldno smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ)

Nakon završenog kursa razumjet ćetei i koristiti jednostavan vokabular koji se odnosi na tvoju neposrednu okolinu.
U cijenu intenzivnog kursa spadaju dva podnivoa, a to se odnosi na A1.1 i A1.2.
U cijenu kursa nije uračunata cijena udžbenika.

Moći ćete opisati gdje živite i osobe koje poznajete koristeći jednostavne jezične strukture te čitati vrlo jednostavne tekstove, primjerice, kratke članke, vremensku prognozu, oglase, plakate, kataloge i slično. Neće Vam biti problem naručiti jelo u restoranu, tražiti i dati informaciju o dolasku na neku lokaciju, naručiti se za pregled kod doktora i slično. Bit će Vam lako ispuniti obrazac svojim ličnim podacima ili napisati razglednicu.

Zašto njemački A1?
– spajanje obitelji
– reguliranje boravišne dozvole za člana porodice ili supružnika

Dodatni popust ostvaruju: NEZAPOSLENI (10,00KM) uz potvrdu sa biroa, STUDENTI (10,00KM) uz potvrdu sa fakulteta, SREDNJOŠKOLCI (15,00KM) uz potvrdu iz škole i SUPRUŽNICI ILI BRAĆA I SESTRE 5% po osobi.
Popust se odnosi na cijenu jednog od podnivoa; A1.1 ili A1.2!

Nakon odslušanog nivoa se radi simulacija ispita, koja je uračunata u cijenu i nakon koje dobijate evaluaciju Vašeg znanja i potvrdu za odslušan kurs.