Edukativni centar EDUKO Zenica Vam predstavljaja programe za učenje stranog jezika koji su zasnovani na zajedničkim evropskim referentnim okvirima učenje stranog jezika, kao i usvajanje bilo kojeg novog znanja ili vještine te ne poznaje ograničenja dobnim granicama.

Upravo zbog toga, naši su nastavni planovi i program prilagođeni svim uzrastima polaznika i utemeljeni su na najsavremenijim svjetskim metodama, koje osim usvajanja jezika, uključuju i približavanje kulture naroda čiji se jezik uči.

Ovi programi Vas brzo pripremaju za polaganje testova za Goethe ili ÖSD certifikate (testovi se polažu zasebno). Naši polaznici imaju daleko najbolju prolaznost na testovima. Nemojte rizikovati, sa nama ste sigurni da ćete položiti ÖSD ili Goethe test.
Kurs je namjenjen za one koji žele da u što kraćem vremenu steknu potrebno poznavanje stranih jezika. Kandidati imaju četiri predavanja sedmično i cilj je da se kandidat u što kraćem roku koristi novim jezikom i da ga samostalno koristi uz konstantnu nadogradnju vukabulara.

Intenzivni kurs obuhvata jednu cijelu razinu:
A1 (A1.1 + A1.2)
A2 (A2.1 + A2.2)
B1 (B1.1 + B1.2)
B2 (B2.1 + B2.2)
C1 (C1.1 i+ C1.2)

Nastava se odvija četiri puta sedmično i to od ponedjeljka do četvrtka od 18:00h do 20:30h. Mogućnost plaćanja na dvije rate!

Dodatni popust ostvarujuNEZAPOSLENI (15,00KM) uz potvrdu sa biroa, STUDENTI (15,00KM) uz potvrdu sa fakulteta, SREDNJOŠKOLCI (20,00KM) uz potvrdu iz škole i SUPRUŽNICI ILI BRAĆA I SESTRE 10% po osobi.

Nakon odslušanog nivoa se radi simulacija ispita, koja je uračunata u cijenu i nakon koje dobijate evaluaciju Vašeg znanja i potvrdu za odslušan kurs.