Uprava
Uprava
Kursevi
+387 62 219 880 Pon- Pet 08:00 - 16:30 Londža do broja 79, 72000 Zenica
+387 65 157 790 Pon- Pet 09:00 - 17:00 OŠ „Vladimir Nazor“, Sarajevska 20, 72000 Zenica
Licencirani
ECL ISPITI
Kursevi
#Njemački jezik
Broj #1
U Bosni i Hercegovini
Imate pitanje?

Dječiji kursevi


Dobro osmišljenim repertoarom pedagoških elemenata i didaktičkih metoda, igrom, pjesmom, crtanjem, bojenjem i drugim aktivnostima, djeca lako usvajaju osnovni vokabular i izgovor, istovremeno stičući pozitivan odnos prema radnim navikama.

PROGRAM KURSEVA:

✔️Kurs za djecu II i III razreda
-Prvo polugodište 26 časova (3 mjeseca)
-Drugo polugodište 26 časova (3mjeseca)
-Udžbenici Paul, Lisa & Co uz dodatni KIKUS materijal prilagođen ovom uzrastu
-Mjesečna rata iznosi 30,00KM ( u cijenu nisu uračunati udžbenici, a dodatni materijal obezbjeđuje Edukativni centar EDUKO Zenica )
Na prirodan i nježan način djecu kroz igru, pjesmu i komunikaciju uvodimo u svijet njemačkog jezika. Djeca se ne opterećuju gramatikom, nego ih se metodama navodi na govor u temama prilagođenim njihovom uzrastu!

✔️Kurs za djecu IV i V razreda
-Prvo polugodište 26časova (3 mjeseca)
-Drugo polugodište 26 časa (3mjeseca)
-Udžbenici Beste Freunde DaZ i Beste Freunde A1.1
-Mjesečna rata iznosi 30,00KM ( u cijenu nisu uračunati udžbenici)
U VI razredu učenici kao drugi strani jezik u većini slučajeva biraju njemački jezik, te ih ovim programom pripremamo za isti.
Ovaj uvodni program olakšat će učenicima pristup njemačkom jeziku, te će im uz besplatnu aplikaciju učenje učiniti interesantnijim.

✔️Kurs za djecu od VI do IX razreda
-Prvo polugodište 26 časova (3 mjeseca)
-Drugo polugodište 26 časova (3mjeseca)
-Udžbenici Beste Freunde
-Mjesečna rata iznosi 30,00KM ( u cijenu nisu uračunati udžbenici)
Kurs je podjeljen na Evropske referentne nivoe
A1 A2 B1 te djecu ujedno priprema za polaganje certifikata. Prati program redovne nastave i tim olakšava učenicima istu.
Djeca najbolje uče jedni od drugih, tako da je u ovom udžbeniku zastupljena grupa prijatelja, koja na interesantan način prikazuje njemačku svakodnevnicu. Također je dostupna besplatna aplikacija, koja je u 21. vijeku neizostavan dio dječije svakodnevnice.

Nudimo pripremne kurseve za polaganje ispita iz poznavanja njemačkog jezika, a koji su namijenjeni za sve one koji žele polagati ma koji od postojećih nivoa: A1, A2, B1, B2, C1.

Budući da su kursevi usmjereni na ispite, služe za upoznavanje kandidata sa vrstama pitanja sa kojima će se morati suočiti.

Na časovima se simuliraju vježbe karakteristične za ispit koje su vezane za četiri vještine (usmeno i pismeno izražavanje, te razumijevanje govornog jezika i pisanog teksta). Pošto se urade vježbe, vrši se analiza i ispravak istih.

Dužina trajanja: individulno
Vrijeme održavanja: Po dogovoru
Nivoi: A1, A2, B1, B2, C1

Cijena: 20,00 KM po času